“topin online 88 lajmet e futbollit evropian”

Editable content is available under the terms of the GFDL and the CC By-SA License. All non-editable content and all content in the Learn section are copyrighted by AboutUs. (See the fine print for details.)

Ne kete lloj basti skuadra favorite penalizohet me nje numer te caktuar pikesh. Per shembull, ne basketboll nqs favoritja ka nje handikap prej 5,5 pikesh, basti do te rezultoje fitues nqs do te fitoje me nje diference prej 6 pikesh. Keshtu nqs handikapi per skuadren AAA eshte 5,5 pike dhe rezultati final eshte 60-55 ne favor te AAA, basti handikap ne favor te AAA eshte humbes, nderkohe qe eshte fitues nqs rezultati ne fund eshte 61-55 ne favor te AAA.

Po, luhet shumë. Nuk mund të bëj krahasime me Shqipërinë, por mund të them se luhet shumë. Megjithatë, diferenca është se në shumë shtete të tjera ata që luajnë online, pjesa dërrmues e bastvënësve përdorin kompanitë e vendeve të tyre, pra për ta ilustruar, një anglez luan kryesisht te një kompani angleze që vepron në vendin e tij. Jo si shqiptarët, ku pjesa më e madhe luajnë online me kompani që veprojnë jashtë Shqipërisë.   

Nuk eshte rreklame, thjesht nje njoftim per lojtaret e basteve te “Forumit Shqiptar”. Ke te drjete per sa i perket rregjistrimit. Duhet te jesh antar i BASTE SHQIP per te lexuar postimet dhe infont ne kete forum bastesh. Kjo eshte bere per qellimin e vetem qe te shtohet diskutimi dhe debati rreth basteve, per asnje arsye tjeter. Rregjistrimi dhe konsultimi i forumit eshte FALAS. Kontributi yt eshte vetem pjesmarrja ne diskutim. Keshtu te gjithe mund te perfitojne prej infove te tua. Do t’a krahasoja me rrjetin P2P. Por tek BASTE SHQIP qellimi eshte “Te mundim bookmakerat”.

Sipas policisë, persona ende të paidentifikuar nga uniformat blu, kanë vjedhur lokalin e basteve sportive në pronësi të E.N, vjeç 37, banues në Tiranë. Ata mësohet se kanë marrë një sasi lekësh, por pa e specifikuar vlerën e saktë.

Po teorikisht per ty eshte e leverdishme nderhyrja e qeverise, sepse duke fuqizuar pozitat e kompanive te basteve ne Shqiperi dhe duke i taksuar me shume, kjo do te rrise akoma me teper diferencat ne koeficente me kompanite e huaja, tek te cilet mund te kesh akses?

“Afati per kete eshte se shpejti, ne baze te ligjit, e ne baze te ligjit te gjithe ata qe ushtrojne aktivitet te licensuar e jane te rregullt me derdhjen e detyrimeve do te zhvendosen nese nuk permbushin kushtet e distances”- tha Rama. 

Rama e tha mjaft qarte qe bastet online do te mbyllen sepse perdoren nga krimi ekonomik qe demton te gjithe shqiptaret dhe jo vetem ata qe luajne e humbin baste online. Me nje fjale pastrohen para te ardhura ne rruge te jashte ligjshme!

Që bëhet gjithçka vetëm nëpërmjet bankave. Sot, përveçse ka agjenci bastesh, ka edhe agjenci të huaja që veprojnë si banka dhe janë në funksion të basteve. Që do të thotë: derdh një shumë parash në këto agjenci, ato të pajisin me një kartë, që është e ngjashme me një kartë krediti, dhe ti mund të luash sërish në baste, pa kaluar fare nga sistemi bankar. Këto në shumicën e rasteve nuk janë të ligjshme, por gjithsesi ndodh edhe kështu.

Në këtë mënyrë, përpara se të angazhoheni për t’u bashkuar dhe për të luajtur poker në disa operatorë të site-ve të basteve, sigurohuni që specialistët të jenë shumë të besueshëm. Me rastin që rezulton të jetë një mashtrim i Operatorit, atëherë zhduket dëshira përmes argëtimit që ju mund të fitoni poker origjinale cash online. Mundohuni të mos mendoni pak në fazën e qytetit të basteve diskrecionale. Sepse ato ndikojnë prosperitetin tuaj.

1. Mbyllja vetem e aksesit te te luajturit on line me kompani jashte Shqiperise nuk e zgjidh aspak problemin e njerezve te varfer qe luajne kumar me buken e kalamojve, sepse ata nuk perdorin kete gjetje moderne bashkekohore. 

Bllokimi i kompanive te huaja online eshte E PALIGJSHME , sepse bie ndesh me legjislacionin europian mbi lojrat e fatit (shiko tekstin me poshte ku e kam ber italic) .Qeveria nuk duhet ti bllokoj ato,thjesht duhet ti licensoj dhe ti taksoj.Nqs qeveria i bllokon,ashtu sic e ka thene dikush me siper,kjo gje nuk do te behet per te mbrojtur me demek shqiptaret,por per te favorizuar kompanite shqiptare pasi jane te perfshire vete ne zoterimin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *